Ring oss: 906 128 34 - Send e-post: [email protected]

Tjenester og service..

Hva vi tilbyr.

Velkommen til Agder Boat | Scand Boats! Et av Sørlandets ledende båtbyggerier – som spesialiserer  seg på kvalitet og personlig service.

Hvordan vi jobber og hva vi tilbyr

Agder Boat| Scand Boats visjon er å være med på “å skape en bedre opplevelse på havet” Dette ved å ha fokus på eksepsjonell produktkvalitet og god kundeoppfølging.

Våre båter kan i hovedsak deles inn i to kategorier – fritidsbåter med innenbordsmotorer og fritidsbåter med utenbordsmotorer. Båtene er i forskjellige lengder og varierer fra 16 – 39 fot. Vi skreddersyr også båter til kundene, noe som gjør at båtene som leveres ut ikke er hundre prosent identiske.

Båtene våre er mest kjent for sin tradisjonsrike stil, noe som henger sammen med at de i stor grad er preget av en håndverkstradisjon hvor mye av produksjonen foregår på tradisjonelt vis. Dette sørger for en enestående kvalitet på produktene.

Vi produserer både Agder-båter og Scand-båter, i tillegg til at vi fører andre båtnavn og motorer.

Hvorfor velge oss?

  • Lang erfaring innen båtbygging.
  • Teknisk kompetanse.
  • Tradisjonell stil og håndverk. 
  • Kvalitetsbåtere.
  • Komfort og unike design.
  • Kundetilpasning.
  • Personlig kundeservice.

Våre tjenester og service

Følgende er noen av de tjenestene og service-tilbudene du kan vente av Agder Boat | Scand Boats.

Produktkvalitet

Kvalitet kommer alltid først – og alle båter gjennomgår tester og sjøprøver for overlevering til kunden. Du skal føle deg trygg på at din båt er av ytterste kvalitet når du kjøper en Agder eller en Scand.

Skreddersydd design

En spesiell fordel med å velge en Agder eller Scand er muligheten til å få skreddersydd designet etter personlige ønsker og preferanser. Enhver produserte Agder og Scand er virkelig unik!

Kundeoppfølgning

Kunden står hos oss alltid i fokus. Vi ønsker å gi den nødvendige oppfølgning til alle kunder, både de som allerede er eiere av en Agder eller Scand og de som er potensielle kommende eiere. Vi er derfor i konstant kontakt med våre kunder.

Utvalg og muligheter

Vi har et bredt sortiment av båter og motorer innen de ulike klassene. For de som skulle være usikre på valg, er det også mulig å be om prøvetur. Bare ta kontakt!

Service og forsikring

Skulle det være behov for service på båt eller motor, er dette noe vi også tilbyr. Selvsagt er det også garanti på våre produkter! Vi har også  motorservice på påhengsmotorer som  Honda Tohatsu, og håndterer forsikringsskader.

 

Glassfiberreparasjoner og innredningsarbeid

Vi skifter ut gammel polstring og innredning slik at eier kan få et design som er  mer  moderne og komfortabelt. Med andre ord, tilpasset sin smak. Vi tar også  reparasjoner på skrog og oppussing av interiør – noe som vil gi båten et nyere og velholdt utseende.

For å høre mer om våre tilbud og oppleve våre båter, kan du kontakte oss.x
Back to Top
Et av Sørlandets ledende båtbyggerier – som spesialiserer seg på kvalitet og personlig service!