Honda Marine 3års garanti yrkerbrukere!

Pressemelding fra Honda Marine Norge/AS Kellox. Sperrefrist: tirsdag 19.09 kl. 12

 

Øker båtmotorgarantien for yrkesbrukere fra 1 til 3 år

Honda Marine er igjen først ute i Norge med å tilby markedets beste garanti for utenbordsmotorer. Nå også for dem som har sjøen som arbeidsplass.

 

Fra 1. oktober 2017 økes garantien for yrkesbrukere på Honda-båtmotorer fra 1 til 3 år. Garantien omfatter utenbordsmotorer fra 40 hk og opp til 250 hk. For øvrige modeller gjelder fortsatt 1-års garanti.

 

Trygge på kvaliteten

Dermed tilbyr AS Kellox/Honda Marine Norge den klart beste garantien i markedet for yrkesbrukere. I privatmarkedet er Honda-garantien fortsatt 6 år, også det markedets beste.

 

Salgs- og markedssjef Finn Høge hos importøren ønsker å markere seg overfor markedet og konkurrentene med den nye, forbedrede garantiordningen.

 

– Vi er trygge på kvaliteten på båtmotorene. Utenbordsmotorer fra Honda – verdens største motorprodusent – er moderne, miljøvennlige, driftssikre, har lavt lydnivå og bruker lite bensin. Vi ønsker å markere dette gjennom å tilby en garanti som er bedre enn andre motormerker her til lands, sier Høge.

 

Erfaringer fra andre land

I vurderingene har Høge og AS Kellox også sett til andre land, blant andre Australia, der en slik 3-års garanti ble innført for noen år siden og har fungerer meget godt i sitt marked. Garantien gjelder nå i tre år, begrenset til 1 500 timer.

 

– Erfaringene fra Australia gjør oss enda tryggere på at dette er en god løsning, både for yrkesbrukerne og for oss. Våre motorer gir topp ytelse og pålitelig kvalitet. Derfor tør vi også å tilby markedets klart beste garanti sier Finn Høge.

 

I verdens sterkeste malstrøm

Forhandler Kurt Jeppesen (46) ved Saltstraumen Brygge driver hovedsakelig med fisketurisme og har 32 utleiebåter. Motorene går rundt 600-700 timer i året. De to siste årene har han kjøpt 35 Honda-motorer.

 

– Vi sender turister ut i verdens sterkeste malstrøm. Da må vi kunne stole på motorene. Hit kommer det alle slags turister. Da må motorene også tåle all slags behandling, sier Jeppesen.

 

Han ser meget positivt den nye garantien.

 

– Vi har hatt svært lite garantisaker på Honda, men dette sikrer jo kjøperne bedre og gir bedre annenhåndsverdi på brukte motorer, sier Jeppesen, og legger til.

 

– En økning til 3 år øker også fleksibiliteten for oss yrkesbrukere og gir gode muligheter til lavere kostnader og mer effektiv drift.